-

Under veckorna 40 och 41 fick vi använda Per och Sofie som bollplank eftersom Per ville få ett godkännande av Sofie innan han bokade aulan. Vi fick träffa Sofie och enligt henne så är det för dyrt för skolan att boka aulan det datumet och den tiden som vi ville ha. Så vi är tillbaka på ruta ett och ska försöka fixa fram en ny lokal.

 

Sjuttonde oktober tjugohundraelva

Vi satt och funderade och kom överens att vi verkligen tycker att glädje är den bästa medicinen. Därför fick vi en tanke att göra vår konsert fast i mini version direkt i Astrid Lindgrens barnsjukhus på cancer avdelningen. Vi ringde upp ”Min stora dag” för hjälp och stöd men fick reda på att det är strikt förbjudet att träda in på avdelningen. För en extra bekräftelse så ringde vi sjukhuset, även där sa de att det är strikt förbjudet att bara anhöriga får komma in på avdelningen. Så just nu är vi tillbaka på vår gamla idé.

 

Tjugonde oktober tjugohundraelva

Vi tog kontakt med Rabih från Idol och mailade honom. Vi fick svar och han sa att han gärna skulle ställa upp. Vi fick mailadressen till hans manager som han hänvisade oss till. Vi ska maila honom för mer info.

 

Tjugoförsta oktober tjugohundraelva

Teimor är en man som jobbar mycket inom sport och jobbar med att anordna turneringar. Sandy känner honom sen innan via boxningsklubben hon tränade i. Vi satte oss ner och pratade med Teimor, han ska hjälpa/följa med oss att hitta/kolla på olika lokaler som vi skulle kunna utföra vår konsert i.

 

Tjugofjärde oktober tjugohundraelva

Vi tog kontakt med artisten Lazee. Mailade honom och frågade ifall han skulle kunna ställa upp. Väntar ännu på svar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0