B-day girl!


Första gången jag skriver ett inlägg på en blogg! Woho!
En dag sen också men..
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS FINASTE!! Tre år har gått..du har sett mig i mina bra och dåliga dagar och stått ut med mig i alla väder, riktig VÄN är du min käraste!
Älskar dig habibi! 

/ Sandy C


-



Tredje januari tjugohundratolv

Vi mailade silja line och frågade ifall de skulle kunna sponsra oss. Dels så kommer vi ha ett stort bolag bakom oss, dels så kommer vi kanske få en kryssning för två som vi kan dela ut under konsertens gång som leder till att vi samlar på oss mer pengar till fonden.


Januari uppdateras så småningom ;)

Thoughts efter mötet

Allting är bra än så länge. Vi har ingenting och oroa oss för. Vår manager hjälper oss med allting. Vi tror inte vi skulle klara av allting själva.
Som sagt allt är finfint, så det finns egentligen inte så mycket att säga.

Tagga till!

Möte!

20 december 2011

Vad mötet handlade om?

Vi träffade vår kära manager Catarina. Vi gick igenom hur lång vi har kommit, vilka vi spikat har med oss, vad mer vi behöver fixa oh vilka vi borde ringa upp. Vi kollade igenom pappersarbete (papper som artisterna ska fylla i, brandsäkerhet osv.). Vi kollade efter fler artister som skulle vara grymt att ha med. Eftersom vår kära manager känner många runt om i Sverige så skulle hon höra ifall man kunde fixa Timbuktu från Malmö och Million Stylez. Grävde upp idéer som skulle kunna vara kul att ha med och skulle göra kvällen snäppet bättre. Vi spikad även fast ett nytt datum där vi skulle ses den 5/1-12. This will be good!

 



Thoughts under december månad

December månad har vi jobbat rätt så mycket, vi har försökt få tag på artister och deras managers, men vi har inte fått några svar. Och det känns jättejobbigt. Men det är bra att vår manager hjälper oss med rätt så mycket så vi slipper ha huvudet fullt.

Allting lönar sig till slut, det vet vi! :)

Lite tankar under december månad.

Thoughts under november månad

Vi fick nästan inga svar, och rätt så många nej. Vi höll på att ge upp men det får vi inte göra med tanke på att vi måste verkligen nå vårat mål och få in pengar för att sedan kunna skicka till ungcancer. Vad vi än gör får vi inte ge upp!

Allting lönar sig till slut, hur det än blir. Det vet vi!

Lite tankar under november månad.

2012

Gott nytt år! 2012 nytt år nya tag!
Nu ska vi ta tag i allting och göra en grym konsert i mars månad!


RSS 2.0