-

Andra november tjughoundraelva

Vi skickade iväg ett mail till Eddie Razaz (idol grabb). Fick svar att han var intresserad men att han behövde få veta datum osv. Samma sak svarade Dogge Doggelito.

 

Tredje november tjugohundraelva

Vi mailade Filip Nilsson som är ansvarig för klubben som ägs av fryshuset. Han gav oss ett svar att han skulle kunna hjälpa oss och att vi skulle kunna använda klubben men att de skulle finnas lite kostnader, han ville veta hur stor budget vi har. Vi ska försöka få fram lite sponsring.

 

Sjunde november tjugohundraelva

Vi var i SEB-banken och pratade med en anställd om banken skulle kunna sponsra oss. Han gav oss ett nummer som vi under veckan ska ringa och prata med eftersom att vi måste få vår sponsring från huvudkontoret.

 

Sjunde november tjugohundraelva

Vi fick ett mail av Filip Nilsson som är huvudansvarig för uthyrning av fryshusets klubb. De kräver 25 tusen kronor för att hyra den. Vi ska försöka prata med Filip och banken. Vi får se ifall vi får den sponsringen eller kanske kan dra ner på priset en aning. Det är trots allt en välgörenhetskonsert.

 

Tionde november tjugohundraelva

Vi har fortfarande inte fått något svar av Filip Nilsson ifall vi kan fixa priset till något mer rimligt, med tanke på att vi bara är två tonåringar. Vi kom i kontakt med en ansvarig i kulturhuset i Upplands Väsby. Magnus var jätteintresserad och skulle verkligen vilja hjälpa oss. Vi ska på ett möte med honom nästa vecka för att sätta oss ner och gå igenom alla detaljer. Vi mailade Medina och Crossfire. Hoppas på bra respons!

 

Tionde november tjugohundraelva

Vi fick svar från Medina. De sa att de inte kan boka in sig så tidigt i förväg. Vi ska höra av oss till dem igen efter årsskiftet.

 

Trettonde november tjugohundraelva

Vi mailade Eric Amarillo. Hoppas på att han svarar och vill ställa upp. Vi ska även ha ett möte överimorgon (15/11-11) med Magnus Kortell som är ansvarig för kulturhuset i Upplands Väsby. Han var väldigt intresserad av vårt projektarbete och vill mer än gärna hjälpa oss.

 

Femtonde november tjugohundraelva

Vi var uppe i Väsby. Vi satte oss ner och pratade med Magnus, vi berättade om vårt projekt och vad syftet var, han var väldigt imponerad och ville verkligen hjälpa oss med det. Vi mailade även Rabihs manager, väntar just nu på svar.

 

Sextonde november tjugohundraelva

Vi mailade fler artister t.ex. som Timbuktu, Laleh, Södra sidan. Vi mailade även RFSU om sponsring och hoppas på att de kan samarbeta med oss.

 

Artonde november tjugohundraelva

Vi ringde upp SEB banken. De sa att de inte sponsrar konserter utan mer sportrelaterade projekt. Så vi får fortsätta jaga andra företag som kan sponsra oss.

 

Tjugofjärde november tjugohundraelva

Vi Mailade RFSU, de gör inga sponsringar alls, vi får leta vidare och kolla med andra bolag. Vi har mailat en hel del artister, men inte fått något svar från majoriteten av dem. Konserten är nu spikad och kommer hållas den 23 mars.

 

Tjugosjunde november tjugohundraelva

Eddie la återbud att han inte kan vara med. Crossfire kommer vara bortresta under mars månad, och Medina ska fundera på saken. När vi träffade Magnus Kortell så hade han en kollega med sig, Katarina hon gav oss ett par nr till t.ex. Sean Banan, Samboii och Syster Soul som vi ska ringa upp och kolla med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0